Forsiden - Sigdal ungdomsskole - ungdomskolen i Sigdal kommune

UTSATT til høsten

2020-03-09

mot_logo-768x639.pngDet planlagte MOT-foredraget MOT som universalverktøy 24/7 er utsatt til høsten! Nærmere informasjon kommer!

FAU og Sigdal ungdomsskole ønsker velkommen til MOT- foredraget MOT som universalverktøy 24/7. MOTs visjon er å skape et varmere og tryggere samfunn. Har du tenkt over hvordan du kan bidra? Gjennom foredraget bruker vi forskning, historier og erfaringer og gir deg konkrete verktøy som styrker deg som leder, ansatt, forelder, venn og voksen.

Sted og tid: Sigdal ungdomsskole mandag 23. mars kl. 18.00-20.30 Vi anbefaler sterkt alle som har mulighet til å delta! Vedlagt ligger innbydelsen! Foredraget er gratis!

Informasjon om koronavirus

2020-03-09

koronavirus.pngSigdal kommune øker sin beredskap og følger tett anbefalinger som kommer fra Folkehelseinstituttet. Her finner du informasjonsskriv fra skolesjefen. Kommunens nettsider er til enhver tid oppdatert med informasjon for Sigdal, se her. Det er pr 09.03.20 ingen registrerte tilfeller av smitte i kommunen. Vi oppfordrer til god håndhygiene!

Brageteateret kommer på besøk!

2020-01-07

natives.jfifOnsdag 15. januar kommer Brageteateret på besøk igjen, denne gangen med forestillingen NATIVES. Den handler om hvordan ungdom vokser opp som innfødte i den digitale verdenen. Vi møter tre 14-åringer som alle har ganske dramatiske opplevelser på bursdagen sin. Gjennom tre monologer som vever seg inn i hverandre ser vi hvordan livene deres preges, formes og uttrykkes sømløst i både den virkelige og den digitale tilværelsen. Samtidig er det kort og godt en forestilling om å ikke lenger være barn. Og om hvordan verden kan gi deg et ganske solid slag i trynet når du tar skrittet ut fra det trygge og kjente i barndommen.

Godt nytt år!

2020-01-03

SUS.pngGodt nytt år! Vi ønsker elever og ansatte velkommen tilbake til skolen mandag 6. januar. Vi gleder oss til å se dere alle sammen!

 

Planleggingsdag 18. november

2019-11-12

huskefinger.jpgMandag 18. november skal alle ansatte i Sigdalsskolen ha felles fagdag, der temaet er fagfornyelsen. Elevene har fri denne dagen!

Åpen kveld Drammen videregående skole

2019-11-12

drammen_videregaaende.pngVurderer du å søke Drammen videregående skole? Skolen inviterer til åpent informasjonsmøte onsdag 20.november kl. 19.00 – 20.30. Kveldens program finner du her!

Praksisdager for 10. trinn

2019-11-11

Utdanningsvalg ved Sigdal ungdomsskoleAlle 10. klassinger i Midtfylket ønskes velkommen til praksisdager på videregående skole 13.-14. november. I løpet av praksisdagene får du prøve deg på faglige aktiviteter tilknyttet det utdanningsprogrammet du besøker. Både lærere og elever er til stede for å hjelpe og for å svare på spørsmål. For å få best mulig utbytte av dagen, bør du på forhånd vite en del om utdanningsprogrammet du besøker. Les mer om de ulike utdanningsprogrammene på vilbli.no

Gi en dag - aksjonen!

2019-09-18

butterfly_sigdal.pngSigdal ungdomsskole samarbeider med organisasjonen Butterfly Friends, som driver hjelpearbeid i Gambia i Vest-Afrika. Torsdag 19. september gjennomfører elevene den årlige "Gi en dag - aksjonen". Elevrådet har bestemt at pengene fra denne dagen skal gå til Butterfly Friends og deres arbeid for å sikre skolegang og helsetilbud for barn i Gambia. Vi takker alle foresatte og bedrifter for engasjementet med å skaffe "arbeidsplasser", og ønsker elevene lykke til med innsatsen!

Velkommen til nytt skoleår!

2019-08-15

Sigdal ungdomsskoleVi ønsker elever og foresatte velkommen til et nytt skoleår! Første skoledag er mandag 19. august. Alle elevene møter i hallen klokken 08.10, der vil vi sammen markere starten på et nytt skoleår! Vi gleder oss til en flott høst med spennende læring og gode opplevelser - og håper du gjør det samme!

 

På tur til Polen og Tsjekkia!

2019-05-06

tsjekkia_sigdal.pngI dag reiste elever og lærere fra 9. trinn på årets utvekslingstur til Polen og Tsjekkia. Først går ferden med fly til Krakow, før de i morgen besøker konsentrasjonsleiren Auschwitz. Deretter går ferden videre til våre venner ved Gymnazium Ceská Trebová. Helt siden 1999 har vi vektlagt internasjonalt samarbeid ved skolen vår. Elever fra begge land blir kjent med en annen kultur og får på en praktisk måte kunnskap om land, språk, boforhold og væremåte. Reisen er en del av valgfaget Internasjonalt samarbeid. Vi ønsker god tur!